RDW

Reminder Predare BAV16 – 20 ianuarie 2016

Precizari:

Toate documetele solicitate se vor preda in acelasi colet.
Plansele trebuie caserate pe un suport dur (oricare ar fi acesta, cu conditia sa nu aiba o greutate mare astfel incat sa poata fi panotate).

Toate documentele trebuie sa contina un simbol de identificare, potrivit prevederilor art.13 din regulamentul de concurs.
Documentele scrise pot fi indosariate. Acest lucru nu este insa obligatoriu. Paginile aceluiasi document (ex. conceptul proiectului) trebuie sa fie fixate impreuna (ex. prin capsare) astfel incat sa se inteleaga faptul ca fac parte din acelasi document.
Simbolul de identificare este stabilit de fiecare concurent, potrivit prevederilor art.13 din regulament. Nu va fi mentionat pe niciun document numele concurentului (planse, doc. in format electronic, doc. scrisa etc).
Numele concurentului va fi mentionat doar in formularul de inscriere, care va fi ambalat intr-un plic separat continand acelasi simbol de identificare (art.13 din regulamentul mentionat).
Toate documentele se predau in anonimat!
Toate documentele trebuie sa contina simbolul de identificare!
Formularul de inscriere care contine numele concurentului se ambaleaza separat intr-un plic sigilat care contine acelasi simbol de identificare! (Art 13).
Nu se solicita prin regulamentul de concurs portofoliul concurentilor si nu va fi mentionata in niciun document experienta anterioara a concurentilor.
Strategia de promovare se refera la modalitatea in care fiecare concurent isi propune sa-si promoveze proiectul (din acest concurs si nu se refera la modalitatea in care concurentul si-a promovat alte proiecte realizate anterior).
Ceea ce se intelege prin fezabilitatea proiectului este detaliat la art.24 lit d) din regulament si nu are legatura cu experienta anterioara a concurentului.
Atentie! Numele concurentului nu va fi specificat in niciun document in afara de formularul de inscriere sigilat. In situatia in care aceasta cerinta nu este respectata, proiectul in cauza va fi eliminat din concurs.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog