Strategii ale dialogului

Concurs de arhitectură: Ziua Predării - Adăpost Post Apocalipsă

09.01.2013

In contextul evenimentelor actuale de la Sfarsitul Lumii in 21.12.2012 pana la cometa care trece pe langa planeta noastra in aceste zile, echipa Edukube cu sprijinul OAR Timis si Rigips, vine cu un concurs de arhitectura cu titlu Ziua Predarii - Adapost Post Apocalipsa.
De dimineata nu mai exista curent, apa, televizor sau net. Afara e intuneric si cerul are o culoare ciudata portocalie. Ultimele stiri inainte de caderea retelelor confirmau faptul ca peste tot in lume se petreceau ciudatenii si cele mai urate cosmaruri se adevereau. Dintr-odata, ploi de meteoriti, imagini ale Armagedonului cel mai cumplit, manifestat sub forma tuturor cataclismelor imaginabile se intamplau intr-un ritm infernal peste tot in lume. Atacati de talhari, speriati, supravietuitori a ceea ce seamana cu toate previziunile implinite ale sfarsitului lumii, o familie de 4 membri (tatal, mama si 2 copii), se refugiaza in curtea unui depozit de materiale de constructii. Terenul de langa depozitul de constructii e liber.
Detalii despre concurs pe site: https://ziuapredarii.wordpress.com/about/
sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ziuapredarii
Se cere: O idee buna. Un concept solid. Skill-uri de supravietuire. O plansa format A2 ( PDF la 150 dpi ) care sa contina : schite, planuri, sectiuni, fatade si perspective (la alegere). Tehnica de redactare : la alegere. Proiectele se redacteaza individual. O persoana poate sa predea un singur proiect. Deadline: 11.01.2013 Predarea se face pe e-mail, la adresa: concurs@edukube.org Juriu: Adriana Hantiu (edukube, Plancontrol) Anda Maier (FAT) Daniel Tellman (Plancontrol, FAT) Oana Simionescu (FOR, FAT) Rudi Graef (Vitamina A, OAR, FAT) Vlad Gaivoronschi (Andreescu & Gaivoronschi, OAR, FAT) Juriu premiu special Rigips Cosmin Judea (arh., Rigips) Dan Stanescu (arh., Rigips) Premii: Pentru proiectul castigator ales de juriu: 1000 lei oferit de OAR Timsi si un curs 3D Studio Max oferit de Edukbe Premiu special Rigips: Tableta grafica Samsung