RDW

Expoziția națională de construcții și instalații – CAMEX

Între 6 si 8 octombrie, CAMEX sărbătoreşte 11 ani de prezenţă la Timişoara printr-o serie de evenimente business to business dedicate pieţei construcţiilor, organizate în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Ordinul Arhitecţilor din România. Cu acest prilej, la CRAFT Timişoara sunt aşteptaţi în jur de 300 de arhitecţi şi urbanişti din Vestul ţării.
Programul aniversar CAMEX de la Timişoara cuprinde trei secţiuni de referinţă: expoziţia CAMEX (6-8 octombrie); conferinţa Management urban pentru un oraş competitiv (6 octombrie); conferinţa de arhitectură Interioare din Timişoara (7 octombrie). Cele două con­ferinţe cu public format exclusiv din specialişti sunt axate pe trei domenii de importanţă majoră în contextul dezvoltării regionale durabile: construcţii, arhitectură şi urbanism.
Conferinţa Management urban pentru un oraş competitiv oferă urbaniştilor şi antreprenorilor în construcţii o perspectivă asupra Timişoarei, capitală culturală europeană.
Conferinţa de arhitectură Interioare din Timişoara, moderată de arh. Vlad Gaivoronschi, preşedintele OAR, filiala Timiş, include subiecte de actualitate precum: arhitectură de interior, design, mobilier şi amenajări interioare, cele mai bune proiecte din Timişoara, finisaje, sisteme profesionale, produse performante, soluţii. Conferinţa îi are ca invitaţi pe arhitecţii Maja Baldea şi Claudiu Toma, din cadrul Parasite Studio, cel mai premiat birou de arhitectură din România la categoria Interioare.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog