RDW

Diplome UAIM 2012

În luna iulie 2012, s-au susținut proiectele de diplomă în Facultatea de Arhitectură de la UNIVERSITATEA DE ARHITECTURĂ ȘI URBANISM „ION MINCU”-BUCUREȘTI. O comisie alcătuită din profesori-arhitecți de marcă și practicieni în domeniul arhitecturii și urbanismului de mare valoare internațională, care s-a alăturat profesorilor Universității „Mincu”, a evaluat, timp de două zile, proiectele de diplomă.

Câștigătorii Concursului „Cel mai bun proiect de diplomă” au fost desemnați astfel. Fiecare dintre cele 10 comisii de evaluare a proiectelor au selectat câte unul sau două proiecte și le-au propus pentru concurs. Astfel, 21 de proiecte de diplomă au intrat în jurizarea finală. Prin votul profesorilor externi invitați la susținerea proiectelor de diplomă, câștigătorii concursului „Cel mai bun proiect de diplomă” sunt:

locul 1 – Dan Cioclu,

locul 2 – Mara Victoria Bogoescu,

locul – 3 Adelina Ioana Popescu

Celelalte 18 proiecte de diplomă care au intrat în concurs (dintr-un total de cca. 200) sunt semnate de proaspăt absolvenții arhitecți: Vlad Bontaș, Tudor Costăchescu, Paula Dumitrescu, Remus Dan Gradin, Alexandra Cristiana Ion, Alexandra Roxana Ion, Tamina Lolev, Sânzina Macaveiu, Mihai Ștefan Medvedovici, Gabriel Mihalea, Andrei Mitruș, Cristian Onofrei, Ana Maria Popescu, Andra Janina Popescu, Alexandra Stoian, Maria Tase, Alina Visteanu, Matei Vlăsceanu. Îi felicităm și le dorim nu neapărat câte un Prizker, dar o carieră plină de arhitectură de bună calitate.

Comments

comments

Comments are closed.

Powered by Jasper Roberts - Blog